• Napihljivo igralo Krokodil Rudi
 • Pogled na napihljivo igralo Krokodil Rudi s strani
 • Pogled na napihljivo igralo Krokodil Rudi od spredaj
 • Pogled v notranjost napihljivega igrala Krokodil Rudi
 • Mogočno napihljivo igralo Krokodil Rudi
 • Notranjost napihljivega igrala Krokodil Rudi

Napihljivo igralo Krokodil Rudi

 • Dolžina: 7,0 m
 • Širina: 5,5 m
 • Višina: 6,0 m
 • Površina pod igralom: najmanj 9,0 m x 6,0 m
 • Maksimalna obremenitev: do 10 otrok (max. 400 kg)
 • Starostna omejitev: 12 let

116,00 €*

Pošlji povpraševanje

* Cena z 20,00% popustom velja ob lastnem prevzemu.

Strašni in mogočni krokodil Rudi kraljuje nad napihljivim igralom, katerega domovanje naj bila prav mogočna reka Nil.

Z njim naj bi se borili že stari Egipčani, pred njim pa je bežal celo neustrašni Indiana Jones! S svojo mogočno pojavo, ki se razteza po vsej dolžini napihljivega igrala, je bil strah in trepet Egipta. Kljub strašni podobi, ki jo izkazuje pa je krokodil Rudi prav krotka zverina. Vsi se ga boje zaradi mogočnih čeljusti, ostrih zob in temačnega pogleda, vendar je vse kar si Rudi želi, prijateljska družba. Zato se je odločil, da si najde prijatelje med otroki, ki lahko tako neustrašno dirjajo po napihljivem igralu gor in po dveh dričah spet dol. Pri tem si lahko pobliže ogledajo samega krokodila in odkrijejo, da je Rudi v resnici prav prijetna družba.

Na koncu napihljivega igrala pa sledi skok v valovito reko. Le pazite, da morda ne priletite v čeljusti Rudijevega brata Leona. Ta strašni krokodil pa prav nič ne izbira, ko ga zagrabi lakota.

Varnost

Napihljiva igrala so nova, čista, tehnično brezhibna in ob primerni uporabi in upoštevanju navodil je uporaba le teh varna.

Na napihljivem igralu se je potrebno sezuti, sneti nakit, sponke, značke in očala, če je le to možno. Napihljivi predmet lahko uporabljajo otroci do 10 leta starosti in ne sme presegati število 10 oseb naenkrat. Ni dovoljeno kakršnokoli plezanje, obešanje, skakanje in posedanje na napihljivem igralu. Prav tako ne smejo porivati drug drugega, spuščati se je dovoljeno samo z nogami naprej.

Na napihljivem igralu ne smejo uživati hrane in pijače, prav tako nositi nanj drugih predmetov. Na napihljivem igralu domače živali niso dovoljene.

V primeru dežja ali vetra je potrebno napihljivo igralo izklopiti, zaščitite električne kable, da ne pridejo v stik z vodo. Ko se vreme izboljša, ga lahko ponovno vklopite. Preden otrokom ponovno dovolite uporabo, priporočamo, da ga obrišete z brisačo, da bo suho in čisto.

Pred postavitvijo izberite primerno lokacijo in napihljivega igrala po postavitvi ne premikajte, vendar ga le čvrsto pritrdite. Pihalnik mora biti vedno čist, ne dovolite otrokom, da se ga dotikajo. Električni kabel mora biti napeljan tako, da ne ogroža obiskovalcev.

Pogosta vprašanja

Kaj dobimo ob izposoji napihljivega igrala?

Ob izposoji napihljivega igrala dobite komplet, ki vsebuje: napihljivo igralo, 2 puhalnika, kabel, podlogo, tabla ter po potrebi tudi kline.

Kam lahko napihljivo igralo postavimo?

Napihljivo igralo se postavi na čim bolj ravno podlago, lahko je to npr. travna površina, beton, pesek, itd. vendar na njej ne sme biti ostrih ali grobih stvari. V primeru, da bo površina, kjer se igralo postavi neravna, je potrebno igralo primerno pritrditi (s klini in vrvmi).

V primeru močnega sonca je potrebno napihljivo igralo obrniti tako, da bo del, kjer je drča na senčni strani, saj se lahko napihljivo igralo močno segreje.

Kaj narediti v primeru slabega vremena?

V primeru, da je napovedano slabo vreme in v kolikor rezervacijo prekličete vsaj 24 ur pred pričetkom najema in vam preklic potrdimo, vam vaš denar povrnemo oz. si lahko izberete nadomestni datum. Če rezervacije 24 ur pred pričetkom najema oziroma izposoje ne prekinete oziroma vam le-te ne potrdimo, se smatra, da najema napihljivega igrala ne boste prekinili in naslednji dan vam ga bomo dostavili oziroma bo napihljivo igralo pripravljeno na prevzem (ne glede na vremenske razmere), do vrnitve predplačila pa niste upravičeni.

Ker napihljiva igrala dostavljamo po vsej Sloveniji in včasih tudi po več ur ne spremljamo našega elektronskega predala, vam predlagamo - v izogib slabi volji - da, v kolikor želite rezervacijo prekiniti "v zadnji minuti" (torej tik preden se začne 24 urni rok pred izposojo), nas nemudoma pokličete na našo telefonsko številko 040 137 636, da vam lahko preklic rezervacije tudi takoj potrdimo.

Kaj narediti v primeru, ko si že izposodite napihljivo igralo in začne deževati?

Vedno najprej poskrbite, da na njem ne bo nobene osebe. Izklopite puhalnika in vse električne kable primerno zavarujte, da ne pridejo v stik z vodo. Ko gre zrak iz napihljivega igrala ga prepognete in pokrijete, da vanj pride čim manj vode. V primeru zelo močnega vetra je prav tako potrebno izklopiti igralo. Če so vremenske razmere ponovno ugodne, se napihljivo igralo lahko spet postavi. Preden otroci vstopijo na napihljivo igralo ga lahko obrišete s krpo.