• Napihljivo igralo Avto Strela Mcqueen

Napihljivo igralo Avto Strela Mcqueen

  • Dolžina: 7,0 m
  • Širina: 5,5 m
  • Višina: 6,0 m
  • Teža: 180,00 kg
  • Površina pod igralom: najmanj 9,0 m x 6,0 m
  • Maksimalna obremenitev: do 10 otrok (max. teža otroka 40 kg, skupno max. 400 kg)
  • Starostna omejitev: 12 let

120,00 €*

Pošlji povpraševanje

* Cena z 20,00% popustom velja ob lastnem prevzemu.

Poznate slavni dirkalni avtomobilček Strelo Mcqueena?

Skupaj z zvestim prijateljem Dajzom gresta spet skupaj novim dogodivščinam naproti. Bi želeli biti tudi zraven tudi vi, ko jima bo uspela nova zmaga?

Spustite se po dveh dričah napihljivega igrala v kateri glavno vlogo igra slavni avtomobil. Po poti navzgor pa lahko pogledate kaj skriva avtomobilček v podvozju. Napihljivo igralo lahko preizkusite v pravi dirkalni izvedbi saj se lahko po njem spustita kar dva otroka na enkrat. Pred štartom se lahko mali dirkači na vrhu ozrejo po okolici in poiščejo zveste navijače, ki jim bodo dali še dodatno energijo za spust po tem dirkaškem toboganu. Napihljivo igralo Avto Strela Mcqueen je prava adrenalinska bombica za otroke stare od tri pa vse do deset let.

Varnost

Napihljiva igrala so nova, čista, tehnično brezhibna in ob primerni uporabi in upoštevanju navodil je uporaba le teh varna.

Na napihljivem igralu se je potrebno sezuti, sneti nakit, sponke, značke in očala, če je le to možno. Napihljivi predmet lahko uporabljajo otroci do 10 leta starosti in ne sme presegati število 10 oseb naenkrat. Ni dovoljeno kakršnokoli plezanje, obešanje, skakanje in posedanje na napihljivem igralu. Prav tako ne smejo porivati drug drugega, spuščati se je dovoljeno samo z nogami naprej.

Na napihljivem igralu ne smejo uživati hrane in pijače, prav tako nositi nanj drugih predmetov. Na napihljivem igralu domače živali niso dovoljene.

V primeru dežja ali vetra je potrebno napihljivo igralo izklopiti, zaščitite električne kable, da ne pridejo v stik z vodo. Ko se vreme izboljša, ga lahko ponovno vklopite. Preden otrokom ponovno dovolite uporabo, priporočamo, da ga obrišete z brisačo, da bo suho in čisto.

Pred postavitvijo izberite primerno lokacijo in napihljivega igrala po postavitvi ne premikajte, vendar ga le čvrsto pritrdite. Pihalnik mora biti vedno čist, ne dovolite otrokom, da se ga dotikajo. Električni kabel mora biti napeljan tako, da ne ogroža obiskovalcev.

Pogosta vprašanja

Kaj dobimo ob izposoji napihljivega igrala?

Ob izposoji napihljivega igrala dobite komplet, ki vsebuje: napihljivo igralo, 2 puhalnika, kabel, podlogo, tabla ter po potrebi tudi kline.

Kam lahko napihljivo igralo postavimo?

Napihljivo igralo se postavi na čim bolj ravno podlago, lahko je to npr. travna površina, beton, pesek, itd. vendar na njej ne sme biti ostrih ali grobih stvari. V primeru, da bo površina, kjer se igralo postavi neravna, je potrebno igralo primerno pritrditi (s klini in vrvmi).

V primeru močnega sonca je potrebno napihljivo igralo obrniti tako, da bo del, kjer je drča na senčni strani, saj se lahko napihljivo igralo močno segreje.

Kaj narediti v primeru slabega vremena?

V primeru, da je napovedano slabo vreme in v kolikor rezervacijo prekličete vsaj 24 ur pred pričetkom najema in vam preklic potrdimo, vam vaš denar povrnemo oz. si lahko izberete nadomestni datum. Če rezervacije 24 ur pred pričetkom najema oziroma izposoje ne prekinete oziroma vam le-te ne potrdimo, se smatra, da najema napihljivega igrala ne boste prekinili in naslednji dan vam ga bomo dostavili oziroma bo napihljivo igralo pripravljeno na prevzem (ne glede na vremenske razmere), do vrnitve predplačila pa niste upravičeni.

Ker napihljiva igrala dostavljamo po vsej Sloveniji in včasih tudi po več ur ne spremljamo našega elektronskega predala, vam predlagamo - v izogib slabi volji - da, v kolikor želite rezervacijo prekiniti "v zadnji minuti" (torej tik preden se začne 24 urni rok pred izposojo), nas nemudoma pokličete na našo telefonsko številko, da vam lahko preklic rezervacije tudi takoj potrdimo.

Kaj narediti v primeru, ko si že izposodite napihljivo igralo in začne deževati?

Vedno najprej poskrbite, da na njem ne bo nobene osebe. Izklopite puhalnika in vse električne kable primerno zavarujte, da ne pridejo v stik z vodo. Ko gre zrak iz napihljivega igrala ga prepognete in pokrijete, da vanj pride čim manj vode. V primeru zelo močnega vetra je prav tako potrebno izklopiti igralo. Če so vremenske razmere ponovno ugodne, se napihljivo igralo lahko spet postavi. Preden otroci vstopijo na napihljivo igralo ga lahko obrišete s krpo.