Pogosta vprašanja

Kakšna je cena za najem napihljivega igrala in kaj vključuje?

Cena za najem napihljivega igrala je 145 EUR / dan, razen za skakača (Klovn in Slonček), kjer je cena najema 90 EUR / dan. V ceno je vključena postavitev ter pospravljanje napihljivega igrala. Cena ne vključuje potnih stroškov. Potni stroški (0,25 EUR / km) se obračunajo po dejanskem številu opravljenih kilometrov. V primeru dostave na vaš naslov morate zagotoviti, da je do mesta, kjer želite postaviti igralo, možno priti s kombijem. Teža igral je prevelika, da bi jih lahko ročno prenašali npr. po cesti, čez travnik in podobno.

V kolikor se odločite, da boste napihljivo igralo prevzeli pri nas, ga postavili ter pospravili sami, ter nam ga pripeljali nazaj, vam priznamo 20% popusta.

V kolikor napihljivo igralo najamete za več dni, vam nudimo tudi dodatni popust. Prav tako ste do dodatnega popusta upravičeni, če najamete več napihljivih igral naenkrat. Za končno ponudbo nas kontaktirajte.

Ali lahko najamem več napihljivih igral naenkrat?

Seveda; v naši ponudbi imamo različna napihljiva igrala, ki jih lahko najamete istočasno.

Ali je možna rezervacija napihljivega igrala?

Seveda, napihljivo igralo je mogoče rezervirati tudi v naprej. Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali pa nam pišete preko elektronske pošte. Rezervacija velja šele po prejemu 50% plačila na naš TRR SI56 0700 0000 2073 271, odprt pri Gorenjski banki d.d.

V kolikor rezervacijo prekličete vsaj 24 ur pred pričetkom najema in vam preklic potrdimo, vam vaš denar povrnemo oz. si lahko izberete nadomestni datum. Če rezervacije 24 ur pred pričetkom najema ne prekinete oziroma vam le-te ne potrdimo, se smatra, da najema napihljivega igrala ne boste prekinili in naslednji dan vam ga bomo dostavili oziroma bo napihljivo igralo pripravljeno na prevzem, do vrnitve predplačila pa niste upravičeni.

Ker napihljiva igrala dostavljamo po vsej Sloveniji in včasih tudi po več ur ne spremljamo našega elektronskega predala, vam predlagamo - v izogib slabi volji - da, v kolikor želite rezervacijo prekiniti "v zadnji minuti" (torej tik preden se začne 24 urni rok pred izposojo), nas nemudoma pokličete na našo telefonsko številko 040 137 636 (Jure) ali 041 816 648 (Mojca), da vam lahko preklic rezervacije tudi takoj potrdimo.

Ker je v poletnih mesecih povpraševanje po napihljivih igralih veliko, predlagamo, da z rezervacijo ne odlašate.

Za naš piknik, rojstni dan je napovedano slabo vreme. Kaj sedaj?

Ali želite napihljivo igralo uporabljati tudi v primeru slabega vremena ali ne, je odvisno od vas. Naše stranke se v večini primerov rajši odločijo za nadomestni termin. V kolikor bi tudi vi želeli prestaviti najem zaradi slabega vremena, nas morate o tem obvestiti vsaj 24 ur pred pričetkom najema.

Napihljivo igralo bi osebno prevzel pri vas, pa ne vem, če imam v avtu dovolj prostora.

Za prevoz napihljivega igrala so osebna vozila (tudi karavan!) premajhna. V primeru, da nimate npr. dostavnega vozila ali prikolice, vam lahko omogočimo najem velike ali male prikolice. S tem še vedno lahko koristite naš 20% popust za osebni prevzem napihljivega igrala.Kenguru, Jure Lumpert s.p.
Brode 11, 4220 Škofja Loka

T: 040 137 636 (Jure)
     041 816 648 (Mojca)
E: info@kenguru-slo.com

TRR: SI56 0700 0000 2073 271 odprt pri Gorenjski banki d.d.